Бог дарував терпiння

Вера Деревьянко
Господи помилуй і прости
Якщо не зможеш

То даруй
що сам захочеш ти.

Буду я терпіти біль і страх
Вони зносять людям  кришу
дах

Це так боляче і страшно

Щастя  хочу
та напрасно.
Господь рішення не міняє
Що присуджено те посилає