Full bezlim

Мила Яцко
 Давай з тобою поговорим...
 Не про минуле,
 Що розвіялось як дим.
 Про що? 
 Я і сама не знаю.
 Що більше ні про що не мрію?
 Що щастя за тарифом full bezlim?
 Напевно буде це про те,
 Як любиш ти,
 І як тебе кохаю,
 Напевно, розкажу,
 Як я літаю,
 І тану.. Тану..
 Як марево туману...
 І розквітаю.
 Бо я сяю...
 ***

 Я зрозуміла ,
 Душі наші ще живі,
 Коли  з уламків
 Ти збирав мою.
 Коли ти мріяв, звав,чекав
 А мені думалось, що сплю...
 Коли мені пояснював,
 Що я вродлива.
 Ох, знав би ти...
 Яка я зараз є щаслива!
 Як Бога диво я просила...
 Я дякую щодня за те,
 Що зараз маю.
 За те, що так нестерпно
 Кохана. І..
 ...Кохаю.