ДУША ЖИВА

Нина Продан
Душа жива, душа тріпоче
І серденько чомусь болить,
Це все тому, що воно хоче
Тебе єдиного любить...

Збігають дні, минають роки,
Життя, як лист, кудись летить,
Твої такі жадані кроки
Почути б знову хоч на мить...

Почути б знову і відчути
Обійми ніжні і палкі,
Купатись в щасті і забути
Що далі жить на самоті...

13.02.2024