Самуил Маршак Пожелания друзьям Билингва

Николай Андреевич Гардба
Samuel Marshak Wishes for friends

I wish you, friends to bloom, to grow,
Collect, strengthen health mission;
They are for the long smash haul
The most important condition.

Let every day and every year
Will get you a new knowledge;
May any time your mind be fair,
And  t’heart will have smart message.

I  wish you from the deep of heart,
Friends, all there is desirable,
But everything of such good kind
For us no cheap available.

Самуїл Маршак
Побажання друзям
Бажаю вам цвісти, рости,
Збирать, кріпить здоров'я.
Це для  далекого путі
Найголовна умова.

Хай  кожен день і в раз, у раз
Вам щось нове здобуде.
Хай незлим буде розум ваш.
А серце  мудрим буде

Щиро  бажаю я усім
ДрузЯм всього хорошого.
А гарне, знаєте, друзІ,
Дається нам недешево.