Так - добре?

Юджин Папуша
Є у кохання  – глибина…
У почуттях - багатограння…
Чудово, як любов без дна…
Чудове без журби кохання…

Як добре те, що я один!
Що досі ти, мабуть, самотня…
Що не додалося сивин…
Твій локон пестить сонцем жовтня…

Як добре те, що ти була!
Що ворогами ми не стали!
Що зрозуміти ти змогла:
Фінал для полум'я – зола…

Як добре, що не покохали…

Погано, що і не бажали!