Индивидуумов натура...

Владимир Скарабей
Натура
Индивидуумов:
Ещё
Зима...
Середина февраля...
Плюс шесть
Термометра...
И
Минус десять
Через неделю
По прогнозам
Обещают...
А
Чёрный дрозд
Какой-то,
В голос,
Прекраснейшую
Трель весны
На всю округу
Выдаёт...
Подснежники
У нас в саду,
Женой посаженные,
Только
Расцветают...