Великому Всесвiту

Максим Бука
Великий Всесвіт!

Дай мені сил, наснаги, розуміння та возз’єднання з високим Розумом.
Всебічного бачення, відчуття природи і балансу Всесвіту.
Рівноваги земної та терпіння неоднозначності, карколомності, не ідеального світу людей.
Почуй мене своєю Мудрістю, поєднай із собою в живому світі серед живих істот та сил природи та поєднай зі світом невидимим, неосяжним і недоторканим.
Дай мені право присутності в духовному та потойбічному, щоб переповідати живим істотам те, що пізнаю.
Твою Мудрість і спокій.
Твої духовні повчання.
Той, хто знає, той і почує.
Віддячу тобі спокоєм свого духу та силою свого тіла і розуму.
Знаннями поділюся з тими хто потребує і бажає.
Великий, всебічний Всесвіт будь зі мною.
Тут, зараз, назавжди.
Хай так і буде.

А ми, прозрівші, з миром будемо нести твою Мудрість і досвід до тих пір поки існуватиме Вічність.

Нехай прибуде мир, кохання та радість у всіх живих істот в земному світі.
Нехай прибуде спокій, тиша і політ теплих сновидінь в світі невидимому.

Славиться Великий Дух, Духовність, Всесвіт який щиро та безмежно кохає.

Так буде зараз, завжди і навіки!