До дня медика

Леонид Козыревский
Це свято дійсно всєнародне
на честь людей, в чиїх руках
справа важка і  благородна -
на совість,  але не за страх.

Здоров'я нації, народу -
місія дуже  нелегка,
але ж відомо  звіку, зроду-
це суть є   медпрацівника.

І він у нас не Бог - людина,
та часто ближчий в час біди,
коли у всіляку годину
скажуть: «До хворого іди».

Ще б   благ тим   медикам  надовго,               
 ще б трішки  кращого  життя
і віддадуть  вони  для цього
всі сили, знання  почуття.