Я народилась iз снiгу, iз завiрюхи...

Наталия Рыбальская
Я народилась із снігу, із завірюхи.
Та з березневим шалом прийду невдовзі -
Мрії розсиплю у душах і на порозі,
Променем сонця зігрію замерзлі руки.

Потім із квітнем згаптуємо зелень листя,
З травнем - бузок і тюльпани - радій же, око.
Дощ пригостить нашу землю весняним соком -
Знову повітря стане смачним і чистим.

Рання весна - я несу вам кохання, розраду,
Паростки сили, впевненість і надію.
Разом із вами журюся я і радію.
Розпач зими залишається хай позаду...

Я народилась із снігу, із заметілі -
Тане зима, як у небі хмаринки білі....

15.02.24