Сiтки для клiток

Владимир Шеврон
Серця однакові
Лише легка різниця в факторі
Резус-позитивна чи плюс
Вени як в охолодженні
Хочуть переплестися ззовні

Серцям однаково
Які помисли колять їх кармани
Чим підпалюють їх внутрішнє горно
Тіло їх духовне конструюється образно
В хостел для джиннів, де власний двір для них є й стійло

2024-02-16, з 09:00