Молитва

Ирина Вязовая Быковская
Миру, Боже, миру,
Іншого не треба -
Водички з кринички,
Блакитного неба,
Пахучого хліба,
Просту вишиванку,
Дитячого сміху
Вранці на ганку.
Тиші, Боже, тиші,
Не обстрілів клятих,
Синочків не вбитих,
Домівок не зм'ятих,
І щоб Україні
Усміхнена доля:
Вона не руїна, не цвинтар,
А поле!
Щоб кожній людині -
Щаслива дорога,
Щоб вранці прокинутись -
І ПЕРЕМОГА!
На обрії сонце,
А не заграва
І слава героям,
Довічна слава!