без назви

Цветков Александр
Камінь, хрестик, огорожа,
Пам'ять, зазвичай.
Випадковий перехожий,
Як прийшов, читай:
Тут похована людини
Не душа, а плоть.
Все в житті проходить мимо.
Ну і ти, проходь,
Чи затримайся з ходою,
Хоть на мить іще,
Бо лежить перед тобою -
Чоловічище.