На мене вплинули листи

Дарья Тимошенко
Відходять спогади в минуле,
Зникає присмак гіркоти.
Лише недавно я збагнула
Навіщо був потрібен ти.

Були мені потрібні крила,
Шалена пристрасть у житті.
І це тому тебе зустріла
У певний час, на самоті.

Тоді якимось дивним чином
На мене вплинули листи.
Я заряджалась дофаміном
Від слів з посилом доброти.

В повітрі віяло весною:
Свобода, радість - все було.
Відчула я зв'язок з тобою,
Та не відчула, що це - зло.
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Цей досвід є і він зі мною.
Назад його вже не віддам.
Весь шлях пов'язаний з ціною -
Все має ціну тут і там.