про потакання

Цветков Александр
Я потакаю повечірній млі,
коли зображення стають розмиті,
коли зникає все, що вдалині,
а сутність наближається до миті
злиття в одному цілому вершин,
і достеменність вдух перемагає,
я потакаю злуці двох лавин
і час світання відкладаю.