Як гарно цв те Укра на...

Федюшина Елена
Як гарно цвіте Україна
Весною в полях та лугах.
Як гарно клекочуть лелеки,
В блакитних ї ї небесах.
Там дітки босими ногами
Біжать по холодній росі.
Там дівчинка мріями мріїть,
Віночок на голові.
Їй парубок трепетно ї ніжно
Дарує квітучий букет.
Так сім'я народжується нова
Життя робить новий віток,
Негараздами лихим всуперечь.

Федюшина Елена