Алiшер Кийом. Рубоi 750

Алишер Киямов
Рубої 750

Кийом уже існував пральний порошок Persil,
Коли було прийнято Франкфуртом як емiгрант Биков Василь?
Ну так, Хаййом, а гостинність ось таке осилий!!!
Persil існував вже, коли не міг бути прийнятий Франкфуртом Кассиль!