Це правда

Вера Деревьянко
У Радянському Союзі
 усі люди були друзі
Разом хати будували
Весілля разом відбували
Жили щасливо не сумували
Один одному допомагали
Гарнітури купували
Ковдри у хаті застилали
Було світло і був газ
Життя було просто клас
Мотоцикли і машини
Вірними були дружини

Що ж такого відбулось
 Союз помер
 усе змінилось
Усі люди розізлились
Один одного вбивають
Щодня хлопчиків ховають
Дружелюбні не бувають
Господи помилуй
 Счас 
Нехай щастячко прийде до нас