Спонтанно

Ана Величкова
              Болгарский
              Природа и Люди


               
                СПОНТАННО

                Пъстра феерия от светлини
                в ранното утро изгрява.
                Идат, идат пролетни дни -
                ветрове топли повяват!

                Пак небето е повече чисто,
                пъпките ще разцъфтяват.
                Освободена радост се плиска
                и старите мисли обновява.

                Ана  Величкова