Ну що, доню...

Кондратий Солёный
            ПО ИТОГАМ МЮНХЕНСКОЙ КОНФРЕНЦИИ


                Укрссухе фон дыр Кляйн

Т.:
— Що, доню, помогли тобi твои ляхи, та срака вертлява?
.
У.:
—Та нi, тату! Вiн мене в рот ма€: "Гуд!" — каже,— "Вэрi увелл!"
А мереживних трусцiв так i не дав... Хожу з голою дiрою,
всi i мають, кому не лiниво...
.
Т.:
— Поганка ж така! Задери тобi ведмiдь!