Блюз таверни Велика Шляпа Мачо

Юджин Папуша
В моїй таверні
живе удача!
Як в серці терни -
пий віскі, мачо!

Жбурни бармену
свій срібний долар -
він знає тему
пожежі горла!
 
Удача - шейкер ...
Так вибий корок!
Час віскі жерти
де міцність сорок!

Підчас в таверні
гостить розлука ...
Буває – вірна…
Буває - сука.

Почути змога
тут всі секрети…
Та їх дорога -
вглиб на два метри…

Підчас таверну
освятить зустріч,
як дружба вірна,
яку не купиш!

Бува підпруга
ослабне сильно…
Якщо ти з другом -
завжди стабільно!

Сидять тут скопом
герой і гангстер…
Бог разом з Кольтом
зрівняв їм шанси…

Їх було стільки -
замало пальців...
Крутими тільки
бувають яйця!

Жагу бармени
ллють в душу справно…
Буває скверно...
Буває славно…

В таверні мачо
на красне з чорним
чатують вдачу
разом із чортом

де стіл зелений,
краплена карта…
Курок зведений -
остання крапля…

Обманщик джокер,
дарує вічно:
Для кого - покер…
Для кого - Лінча…

Як ніч вітрилом
розкриє мрії -
в пітьмі кров з джином
любов зігріє…

В таверні страсно
цілують дами!
На ранок ясно
в кишені - драма!

У стійки зримі:
любов і ревність…
Завжди із ними:
обман і кревність

де губи-квіти
цвітуть, як маки,
якщо не гнітить
життя без сварки…

Фортуна - дура,
хапай, хто вміє!
Все - авантюра
блюз доки  мліє…

Як є задача
Фортуну мати,
в брудному ранчо -
її не взяти!

Удача, мачо,
коли все в шляпі!