После года

Ана Величкова
                Болгарский
                Природа и Люди



                СЛЕД  ГОДИНА

                Кокичетата
                прецъфтяват -
                тяхното време
                измина.
                Луковици
                в пръстта
                се стаяват
                до следващата година.
                Какво ли дотогава
                ще стане?
                Мълчание...

                Ана  Величкова