Ручаi гарэзлiва звiняць

Людмила Шаблыко
Ручаі гарэзліва звіняць,
Быццам тайну яны знаюць,
І  песні зычныя гучаць,
ЛаскАва  сонейка вітаюць.
А над полем -  жураўлі
Сваю радасць праліваюць,
Цаплі ходзяць па Зямлі
І сяброў сваіх збіраюць.
І  так  вЕсела  і  шумна
Гэтай  радаснай  парою,
Бо яны ўсё сэрцам чуюць
І здзіўляюць нас гульнёю!