Уянхан сэдьхэлэйм дуушан

Туяна Цыденова-Очирова
Уняартан hэмжэн уулэхэн
Угалза татан, унжына.
Уянхан сэдьхэлэйм дуушан
Уянга досоом туруулнэ.

Yлгэн тала намдуухан,
Yнгын сэсэгээр  нэмжынэ.
Yнжэгэн сэдьхэлэйм дурые
Yргэлжэ татан, эзэлнэ.

hалхинай hэбшээн hэрюухэн
Бороогоор хоншуу анхилна.
hанаан сэдьхэлэйм арюухан
Буянтай зургоор шамдуулна.

5февраля 2024г.