Клип

Владимир Шеврон
Кліп

Автобус їде
Тінь пальто не схова
руки без перчаток
кудрявість волосся

переходи, світлофори
щемливі відчуття
наче згустки стягуються
й іній топиться

молока до кави
рафінаду в чай
вино для бокалів
брехливих сигналів

Автобус наближається
Знаєш, щоразу щемить
Автобус віддаляється
Серцеграмма горить.

2024-02-22

*вплинули 2 перші пісні Muse з альбому Resistance 2009 р.
Серцеграмма - пентаграмма в формі Серця, яку використовує група HIM - як своє лого
альбом останніх Dark Light 2005 р. - теж невидимо вистелив дорогу натхненню
Все складно, але розбирати немає сенсу. Ні при житті, ні після смерті.
Бо це теж невірне вкраплення, саме сильне.

*картина мого авторства: Побачення Метелика й Хруща в грудні в Сумах