Из Эдварда Лира - Старик на окошке

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лир

                Старик на окошке

                На окне старикашка сидел,
                Свои руки он к небу воздел;
                Все кричали ему: "Упадёшь!"
                Отвечал:"Вовсе нет - здесь балдёж!"
                И в окошке всё так же сидел.

                23.02.24

                There was an Old Man at a casement,
                Who held up his hands in amazement;
                When they said, "Sir, you'll fall!"
                He replied, "Not at all!"
                That incipient Old Man at a casement.