Львiв - столиця авокадо

Ксана Поликарпова
Ось майонез. Він з авокадо.
Виготовляє місто Львів.
Не розумію – що це, зрада?
Хто авокадо посадив
У місті пляцок і кав'ярень?
Мабуть, якийсь магомет'янин.
Та хай буде! Це дуже смачно!
Його кохаю однозначно!


23:41
22.02.2024