Проте

Дарья Тимошенко
Мені б хотілось сісти разом
І ні про що не говорити,
Не витрачати час на фрази,
А почуватися як діти,
Зігріти усмішкою душу
Та розчинити в серці морок.
Проте, собі казати мушу:
Ти добре знаєш хто твій ворог.