Скильки непри мностей у житти бува

Матрёна Донченко -Дидок
Скільки неприємностей у житті буває
І сиплються вони немов сніг на голову.
А як позбутися їх цього ніхто не  знає
І від того ще більше клопоту прибавляє.

Та окрім нас ніхто зробити це не зможе.
Тому , що все залежить від нас самих,
Чи боротися нам, чи все це терпіти,
І чи принесе це для нас успіх.

Та сила у нас буде лише тоді ,
Коли зможемо стерпіти всі ті клопоти,
Що звалилися на голови нам
І додали ще більше у житті роботи.

Але ми знаємо , що все це пройде
Тоді , коли будемо вірити у свої сили.
І ніщо ніколи не буде нам страшним
Бо ми знаєм самі як боротися з цим.

19.02.2023