Дзень Перамогi наступае

Людмила Шаблыко
Дзень Перамогі наступае,         
Яго заўсёды мы чакаем,               
І дзянёк падорыць радасць,
Каб была ў сэрцы Святасць.       
Мы  аб  ім не забываем
І  загінуўшых   шукаем.
У кожнай хаце быў герой,
Які вёў свяшченны бой.               
І  цяпер  гучыць  набат,
Ачарняюць  подзвіг наш,
Зноў  вядуцца  там  баі,
І  зноў збіраюць экіпаж!