Покохай

Николай Бакуринский
Взимку, весною чи в осінь,
Чи на наступну весну,
Вдягненим, голим чи босим
Я тебе наздожену.

Степом широким чи гаєм,
Серед ланів чи дібров,
Обрієм чи небокраєм
Я віднайду тебе знов.

Втомленим, сонним, голодним
Сильним чи загнаним вкрай,
Стильним або ж геть не модним
Стрінь мене і покохай.

              <23лютого24>