Ожидание весны

Лолита Литвиненко
Лід на озерах все ніяк не зІйде-
 Затримується, все іще зима
 Та й настрій в мене ще печально-зимній
 Й натхнення веснянОго ще нема.

Іще пташки у лісі не співають
Та ще не виросли весняні квіточки
Я Жду (!!!) весни приходу з Сподіваюсь
Скинуть тягар з душі думок тяжких.

Іще не чутно солов'їних трелей-
Тому так хочеться мені усе співать
Романси про весну та щоб думки веселі
Могли мене на подвиг надихать.

Та й Ви, Віталію, мене не забувайте
Й продовжуйте молитись за менЕ.
Та й чоловіка мого. Й сподіваюсь-
Тоді скоріш печаль моя мине.

Життя ж-бо наша-штука непростая,
Не все виходить так, як хочем ми.
Й за Вас молитись я продовжую, Віталій,
Та разом з Вами Ждать Прихід Весни!!!