Я згадую часто сво дитинство

Матрёна Донченко -Дидок
Я згадую часто своє дитинство
 І як було хороше мені  в ньому.
І хоча батька у мене не було,
Та матуся мені заміняла його.

Материнським теплом вона мене зігрівала
І від усяких бід завжди берегла.
І веселі пісні мені співала ,
Щоб щасливою моя  доля була.

І хоча це було так давно
Та його не забуду я ніколи.
Бо тепло те назавжди осталось в душі,
В моїм серці воно і понині.

І тепер  я стараюсь дати дітям тепло,
Те , яке мені матінка давала.
Щоб в їх душах зосталось воно
І щоб ніколи біди вони не зазнали.

21.02.24