Скильки хороших людей е на свити

Матрёна Донченко -Дидок
Скільки хороших людей є на світі
З яких можна брати нам всім приклад.
До яких можна завжди звернутися
І які від вас ніколи не відвернуться.

Так давайте будемо молитися за тих
Хто дає нам добрі надії,
Щоб у житті у них завжди був успіх
І завжди збувались їх мрії.

Щоб у їх душах вирували
Лише любов і спокій,
Щоб ніколи утоми не відчували
І завжди думки добрі мали.

22.02.2024