Будиночок бiля якого цвiте мигдаль

Юка Санна
В будиночок, біля якого цвіте мигдаль,

Де гноми садові вмикають під вечір ліхтар,

Щастя приходить з роботи, читає книжку,

Готує улюблений чай і годує кішку,

Пече для гостей пиріг, поливає квіти,

Щастя не стримує сміх і лоскоче діток,

Щастя планує відпустку, чекає море,

Купує бабусі хустку... А там десь... хворе –

не бачить, не чує, не любить, йому не жаль

стріляти в будиночок, біля якого цвіте мигдаль...