Правий сэктор Яроша

Василий Дорошенко
Правий сектор Яріша,
Він не коштує і гривни,
А вчепився в Україну,
Як сліпэнь кобилі в спину.
Дніпр широкий пэрэплив,
Лівий бэрэг захопив,
Скаламутив біля броди
Там дэ люди брали воду
І ідэї свої злії
Розпихав по Україні
Всі танцюют вэсэляться
І нічого нэ боятся
З факэлами скрізь носились,
На Хрещатику бісились,
Даже Гетьман наш Богдан,
Надиби коня підняв,
Булавою посварився,
І на зэмлю повалився.
Ой як стидно мэні люди
Дивитися на приблуди
Обкурэних анашою
І притуплэнних мозгою
Що ж вони оцэ зробили
Україну загубили,
Ми по крихті всэ збирали
Города там будували,
І заводі і залізниці
От би дать їм всім по пиці
За розруху України
Щоб небуло їм могили
Придніпровська і Зміївська
ГРЕС дали гасло до нэбэс.
А тепер її ріднэньку
Завэли у ніч тэмнэньку
Спригнути б мені с коня
Піймати Яріша за я...,
А то біга однобокий
Як той заєць косоокий.

10.02.2024