Из Эдварда Лира - Дед из Реймса

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лира

                Дед из Реймса

                Был я с дедом из Реймса знаком,
                Снами страшными мучился он;
                Чтоб не спал он ночами,
                Деду тортик давали,
                И с тех пор не клонил его сон.

                26.02.24

                There was an Old Person of Rheims,
                Who was troubled with horrible dreams;
                So, to keep him awake,
                They fed him on cake,
                Which amused that Old Person of Rheims.