Бахтунин гьава

Сельмина Курабекова
БАХТУНИН ГЬАВА
*****************
Зи яр, ви  т1вар за
цуьквериз ганва
Чи багълара акур.
Зи къеневай рик1
михьиз ц1уразва,
Ви иервал акур.
***
Арадаваз са бахтунин гьава,
К1анивал багъишна чаз.
Пакам сегьерни нур гузвай цава,
Зи яр хьиз акуна  заз.
***
К1ан я лугьуз, к1ан я лугьуз
Чи Рик1ери  санал  гьарайзава,
Гъетер чун патал куз,чун патал куз,
Бахтуникай сегьерар чаз гузава
***
 Иер мани
Лугьузва за ваз,
К1анивал аваз зи рик1е.
Вун яр я к1ани,
На заз лагьана,
Явашдиз эвера заз
***
Арадаваз са бахтунин гьава,
К1анивал багъишна чаз.
Пакам сегьерни нур гузвай цава,
Зи яр хьиз акуна  заз.
***
Песню на эти слова исполняет
Фархад АБДУРАХМАНОВ.