Из Эдварда Лира - Старец из Файфа

Юрий Иванов 11
                Эдвард Лир

                Старец из Файфа

                Жил да был старикашка из Файфа,
                Он от жизни не чувствовал кайфа;
                Ему спели балладу,
                Дали малость салату,
                И очухался старец из Файфа.

                27.02.24

                There was an old person of Fife,
                Who was greatly disgusted with life;
                They sang him a ballad,
                And fed him on salad,
                Which cured that old person of Fife.