Я вiршi не пишу

Людмила Татур
Я вірші не пишу, я думи виливаю
на чистий лист.
Творю. Живу. Кохаю.
... Свій ураган думок...
І знову рими ляжуть.
Я вірші не пишу, я так живу,
як кажуть.
Життя своє без рим зовсім не уявлвю,
Я вірші не пишу - думки я в них вплітаю -
все, що я бачу, що відчуваю,
все, чим живу, і все, що знаю.

І як вітрець весняний, легка мелодія життя -
Думок і Всесвіту невидиме злиття...
І як легка печаль осіннього дощу,
і я до тебе крізь терена мчу...
І як спекота літнього кохання, наш поцілунок,
як ковток повітря на прощання...
Як взимку сніг рипучий під ногами...
Як дзвінка радість, зверху вимита дощами...

======================================================
Я вірші не пишу, я думи виливаю
на чистий лист.
Творю. Живу. Кохаю...

                26.02.24