Когда?

Ана Величкова
               Болгарский
               Родина


                К О Г Д А?

                Престъпници и крадци
                управляват държавата.
                Като ненаситни молци
                те я опустошават.

                Делата им са опасни вече,
                вредите от тях - огромни.
                Кога ли ще бъдат отречени
                и завинаги прогонени?

                Ана  Величкова