Не втрать!

Таня Карбоницкая
Хай в серці завжди буде мир,
Його, прошу - не втрать!
Життя - лише прямий ефір,
Серед рясних багатть.

Ти можеш море перейти,
Перемогти вітри,
Підняти з попелу мости,
Тому, прошу - іди!

Немає фінішу в житті,
Є темрява і світ.
І ангели в своїй красі,
За нас тримають щит.

Кружляє небом листопад,
Вкриває землю сніг...
Але серед зимових хмар
Весна приходить в світ.

І кожен має віднайти
В житті весну свою.
Там ангели тримають щит
В небесному раю,

Там заплескає водограй
І зеленіє луг...
Весна завжди приходить в край,
В якому її ждуть.

Приходить і приносить мир,
Його, прошу -  не втрать!
Життя - лише прямий ефір,
Серед рясних багатть.

25.02.2024