Десяте коло любовi

Ксана Поликарпова
*«Ти саме та, яку...
Ти саме та, кому
По колу десятому далі співатиму
Що люблю...»

Антитіла «Ти саме та»

***
Я пройшла дев'ять кіл безнадійно-жахливого пекла.
Я десяте знайшла, де панують любов і краса.
Там забула про те, що раніше я ледве не вмерла,
І розправила крила, щоб знову злетить в небеса.


23:40
27.02.2024