Побажання другу

Лолита Литвиненко
Я скоро спати знов лягаю,
Ваш виявила знов дзвінок.
Та Ваш послухати бажаю
Чарівний дуже голосок.

Давайте ж завтра вже, мій друже,
Ми вийдем знову на зв'язок,
Бо знов почути хочу дуже
Я Ваш чарівний голосок.

А може, навіть поспіваєм
По телефону з Вами й знов
Я Вашого дзвінка чекаю,
Тож-поспіваемо разом.

Аби Ви тільки забажали
Зі мной дуетом заспівать.
Із нетерпінням знов чекаю
На Ваш дзвінок та побажать.

Я хочу Вам, щоб вдало склався
Ваш день сьогодняшній та ніч,
Та ранок вдало Ваш почався
Та час минув щоб поскоріш.

Та знов, щоб я після Купелі
У місце затишне прийшла
Й на фоні знов пташиних трелей
Веселу пісню завела.

Душа моя весь час співає
В передчуттях весни мабуть.
Й я завтра, Вітику, бажаю
Чарівний голос Ваш почуть.

Після 12-тої знову
Чекатиму на Ваш дзвінок-
І знов почую Ваш чудовий
Та мелодійний голосок.

Й не сердьтеся на мене,  друже-
Що я не встигла прочитать
Всі повідомлення, бо Дуже )
Знов хочу у цю мить я спать.

А завтра новий день чекає
Іще прекрасніший для нас.
Як я почути знов бажаю
Чарівний голосочок Ваш.