Выдыхай!

Ивета Витко
Апошні дзень зімы. Выдыхай!
Яшчэ сцюдзёныя ночы, яшчэ не май,
Але ўжо можна: ты выдыхай!
Сцяўшы зубы, без скаргаў прайшлі
Мы гэту зіму.
Неяк выжылі, выстаялі. Шкада, што па-аднаму…
Ты толькі надзею на лепшае не пакідай.
Вітай крыгаход, вяртанне буслоў чакай
І апошні дзень зімы з сябе выдыхай!