Все просто

Александр Ноцкий
Ти знаєш… де би я не був,
мені завжди не вистачало
твоїх торкань… І світу мало,
коли про ніжності забув…

Ти знаєш… як би хтось не хтів
зв;язок між нами розірвати -
то все пусті і марні втрати
бажань… сумління… вчинків… слів…

Ти знаєш… поки ми удвох,
ніщо нам жити не завадить…
Бо ми - частина того ладу,
якого хоче вічний Б-г…