Viorele

Влад Ней
Pe privazul de la fereastra
Stravezii si albastrele
Rid vioi in a lor sclipire
Un pahar cu - viorele!

Dar mai frumoasa e poiana
De la marginea padurii -
In covor intins, imens
De nestemate si safire!

O priveliste frumoasa
Imbratisata in fiori
Cu stravezii si albastrele
Viorele, viorele, viorele!

Le cuprinzi in al lor farmec
C-un parfum placut. In dor-
Cu o inima curata, imbibata de-
                Amor!



Youtube: www.youtube.com/watch?v=J3QiLsROEhQ