Весна

Дарья Тимошенко
Весна, твоя зваблива врода,
Твоя чаруюча краса
Милу́є знов,
І знов природа
Дарує віру в чудеса.
Знов сонце світить яскравіше,
Зимі і холоду - кінець.
Нема того, хто краще втішить,
Весна - єлей для всіх сердець.