Спогади

Раиса Киевская
Так хочеться в дитинство повернутись,
Зайти у дім, оглянувши свій двір,
І носиком в плече батьків уткнутись,
Почути рідний голос...передзвін...

Згадати друзів (більшість вже немає),
На сходах посидіти без турбот...
Нам пісню соловейко заспіває...
Так тепло від обіймів і щедрот.

Там тихо. яблуневий цвіт літає...
І вишні та черешні у садку,
Та, як колись,  зелепухи зриваєм,
Приємно відчувати смакоту...

Ще зайчики пустити по кімнаті,
Пробігтись по калюжам босоніж
І хвостики погладити кудлаті,
Та крикнути :"Ми вдома!" голосніш.

Дитинство промайнуло, юність...зрілість...
Не встигли оглянутись, вік сплива...
Відчули, оцінили буття сутність
Та своє місце в світі - все в ділах!

Залишити свій слід, приємний спогад
Наступним поколінням - сенс життя!
Зруйнуємо військові барикади,
Щоб для війни не було вороття!

МИ ВІРИМО У МИРНЕ МАЙБУТТЯ!!!