моя жена... моя змея. укр

Владимир Болсун
В ночі ...
вона знову стає собою
Гарнюня моя
Стає кото-змією
 -- Ссспи!  сичить...
- Дай хочь в ночі
Побути собою...
Двері рипнули
- Хто там ще явився?
Бабуся  тихенько сміється
- Отакої!
Це тобі доля така
Бо не молився!