переможна весна

Алла Королевская
Я думала, про шо мала сказати…
Весна прийшла до кожного і всіх
Забрали в неї право обирати…
Обігріває все… Тамує біль…

А, може, просто вірить, що собою
Розтопить кригу від людських сердець
Безмежною всесильною любов;ю
Й почнеться мир з малесеньких джерельць

Й так хочеться цим сонячним теплом
Накрити тугу, біль, жахіття - всю війну!
Воскреснуть ПЕРЕМОГУ одним днем
З завалів та руїн крізь цю весну

Там, де раніш гула страшна війна,
Грозою, вітром, проливним дощем
Із квітами відчується весна
В ЩАСЛИВИЙ ПЕРЕМОГИ світлий день!